Sztárinterjú: Köllő Babett és Meggyes Dávid

Csuti és Edina után újabb vegyes párossal interjúztunk, ezúttal külön háztartásokból. Babett és Dávid a MOL Gamer Magyar Kupa legluxybb és legínyencebb indulói, mindketten rutinus showszereplők, de kontrollerrel a kézben még nem bizonyítottak, így első sorban magáról a játékról és a fociról faggattuk őket.

Sziasztok, kezdjük előbb a tágabban értelmezett focival! Milyen viszonyban álltok a futballal? Szeretitek nézni? Követitek az ezzel kapcsolatos híreket?

Babett: Az egész gyerekkoromat végigfociztam, mivel fiúkkal voltam körbevéve és ők nyilván nem voltak hajlandóak babázni. Ikertesóm mellett reggeltől estig focimeccset kellett nézni, így olyan dózist kaptam, hogy felnőttként egy ideig egyáltalán nem néztem meccset. Most időnként kijárok egy-egy rangadóra. 

Dávid: Amióta járni tudok focizom, hivatásos labdarugóként játszottam a Videoton FC, Integral-DAC, Lombard Pápa FC, SZTK-ERIMA és a Budaörs csapatainál, valamint megyei csapatokban. Napi szinten követem a focival kapcsolatos eseményeket!

 

Játszotok jelenleg, vagy játszottál-e már a FIFA videojátékkal? 

Dávid: Szeretem játszani, de nem sokszor, és akkor is csak barátok ellen. Kedvenc cselem? Az nincs, legyen gól, az lényeg :D!

Babett: A MOL Gamer Magyar Kupa előtt sosem játszottam FIFA játékkal. Nemrég kértem kölcsön, most kezdek ismerkedni vele! 

 

Milyen a kapcsolatod a sporttal? Inkább csapatjátékos vagy, vagy az egyéni játékokat preferálod?

Dávid: Naponta igyekszem sportolni, a labda érzékem egész remek lábbal, kézzel kevésbé! Csapatjátékos egyértelműen. Meccsre járni szoktunk, foci és kézilabda mérkőzésekre leginkább. Kedvenc meccs élményem a Zalaegerszeg - Manchester United: 1-0, élőben a Népstadionban!

Babett: Abszolút csapatjátékos vagyok és volt egy kis idő amikor női focicsapatban játszottam! Most már nem tudnék futni, de a labdaérzékem meg jó szerintem.