Sztárinterjú: Kempf Zozó és Curtis

Folytatódik interjúsorozatunk a MOL Gamer Magyar Kupa sztárjaival. Ezúttal Kempf Zozót, a Ninja Warrior versenyzőt és BMX császárt, valamint Curtis-t, Újpest talán leghíresebb, focistából rapperré avanzsált szülöttét kérdeztük a fociról és a FIFA játékokról egy kicsit.

Sziasztok, első körben beszéljünk kicsit az élő fociról. Milyen viszonyt ápoltok a profi labdarúgással, mennyire követitek? 

Curtis: Kiskorom óta imádom a focit, rengeteg meccset nézek, de leginkább a hazai bajnokságot szeretem. Azt érzem sajátomnak. Természetesen a külföldi átigazolási időszakot is figyelemmel követem, mert a nagy csapatoknál szoktak olyan mozgások lenni amit nem lehet szó nélkül hagyni. A külföldi csapatok közül egyébként a PSG-nek szurkolok, mivel Lőw Zsolti barátom a pályaedző a csapatnál. 

Zozó: Szeretem nézni, régen jobban követtem a futballt, még kedvenc csapatom is volt (azt nem árulom el, melyik :P)! 

 

Játszotok jelenleg, vagy játszottatok már a FIFA videojátékkal?

Zozó: Játszottam már, volt időszak amikor rendszeresen játszottunk öcsémmel egymás ellen. Ismerem a FIFA szabályait, de egy lelkes kezdő szinten megakadtam! Sajnos az időhiány miatt nem volt lehetőségen profiként edzeni :D. Hobbi játékos vagyok, ha nem esek hasra, az már jó csel. 

Curtis: Rendszeresen játszom, már a FIFA 98 óta tolom. Nem online szoktam játszani, hanem egymás ellen, amikor a barátokkal összeülünk. 

 

Milyen a kapcsolatod tágabban a sportokkal? Inkább az egyéni, vagy a csapatsportokat kedveled?

Curtis: Ritkán jön szóba, de a zenélés előtt igazolt labdarúgó voltam. Hatszor játszottam az NB1-ben az Újpest színeiben, korosztályos válogatottig jutottam fociban. Így talán nem meglepő, hogy csapatjátékos vagyok :). Kedvenc szurkolói élményem természetesen az Újpest - Ferencváros 6:0 volt, soha nem felejtem el. 

Zozó: Mindig is sportoltam valamit, nem bírok meglenni mozgás nélkül! De a kedvencem az extrémsportok. Szeretem a labdajátékokat, úgy gondolom hogy van is érzékem hozzá, sőt, többször játszottam az iskolás csapatban is. A sportomból, a BMX-ből kifolyólag inkább az egyéni sportokat űzöm szívesebben, nem kell másokra számítanom, csak a sajat teljesítményem a fontos.