Sztárinterjú: Goodlike és Ganxsta Zolee

A MOL Gamer Magyar Kupán résztvevő hírességekkel közül ezúttal két végletet, a legdörzsöltebb veterán rókát, a Kartel sokat látott Ganxsta Zolee-ját, valamint népes Youtube táborának FIFA újoncságát többszörösen bizonyító Goodlike-ot kérdeztük.

Sziasztok, ezen a tornán minden a fociról és a FIFA-ról szól. Mennyire vagytok benne a valódi futball világában?

Goodlike: Jó viszonyt ápolunk a futball és én, de egy ideje már csak a legfontosabb híreket kapom el a nagyon sport hírportálokról, az aktív követésre nem jut idő, ahogy a bajnokságokon belül zajló küzdelmek figyelemmel követésére sem.

Zolee: A foci gyerekkorom óta az eletem resze. Igazolt játékosként játszottam. Sok meccset nézek, főleg olyanokat, ahol érzelmileg érintett vagyok. Kedvenc csapataim az Atletico Madrid és a Boca Juniors. Az ezeket a csapatokat érintő híreket mindig követem. 

 

Játszotok jelenleg a FIFA videójátékkal? Mennyire ismeritek, mennyire vagytok cselgépek?

Zolee: Mindig játszottam és folyamatosan játszom a FIFA játékkal. Bár nem vagyok egy tigris, de ismerem a szabályokat. A jobb kart mozgatva szoktam cselezni, nem tudván milyen csel következik. A kártya kinyitásokat nem figyelem, nem ez a része vonz a játéknak. 

Goodlike: Jelenleg nem játszom aktívan, de a FIFA 2019-ben még volt is saját Ultimate Teamem! Bár nem igazán nyitottam semmi különlegeset akkor, és jellemzően bucira vertek, de attól függetlenül szerettem. Mostanában leginkább baráti összejöveteleken kerül elő, ott általában a középmezőnyben végzek, de ha a szerencse mellém áll, még nyerni is szoktam. A szabályait ismerem, mindig a becsúszás, lehetőleg két lábbal, hátulról! A kedvenc cselem pedig a dekázás. 

 

A sportokhoz úgy általában hogy álltok? Meccsre szoktatok járni?

Goodlike: Régen jó volt, aktívan sportoltam, mostanában sajnos elmarad, ez meg is látszik ... Rövid távon mozgékony vagyok, rövidtávfutásban általában iskola első voltam, de hosszútávra elfogy az állóképességem. Érzékem van a labdához, sűrűn voltam kapus. Érzem, hogy hova jön, de azt már nem ígérem, hogy ha elrúgom, akkor előre tudom, hogy hova fog tartani. Inkább az egyéni sportokban érzem magam otthon. Nem vagyok a legnagyobb meccsre járós, legutóbbi, és legszebb meccs élményem a 2007-es Magyarország - Olaszország barátságos mérkőzés volt.

Zolee: Rendszeresen sportolok, abszolút jó formában vagyok. A labda érzékem elég jónak mondható, a csapat játékokat preferálom. Szoktam meccsekre járni, ha tehetem, akkor külföldre. Kedvenc szurkolói élményem az volt, amikor az Atletico Madrid a Vicente Calderón stadionban kiütötte a Barcelonát a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, mert ezt a mérkőzést a helyszínen élvezhettem vegig.