Sztárinterjú: Csuti és Kulcsár Edina

A profik után a MOL Gamer Magyar Kupán induló hírességekket kérdeztük a sporthoz és a FIFA sorozathoz fűződő viszonyukról. Első alanyaink a közösségi médiában és a képernyőkön már számtalan sikert tudhatnak a hátuk mögött egyéniben és párosban egyaránt, így itt volt az ideje, hogy konzolon is bizonyítsanak: a Szabó András Csutit és Szabó-Kulcsár Edinát faggatuk.

Sziasztok, először is játszotok jelenleg, és/vagy játszottatok-e már a FIFA videojátékkal? 

Edina: Körülbelül 8 éve játszom konzolon FIFA-t. Szerintem mondhatni, hogy 100%-osan ismerem a szabályait, de nem tartom magamat sajnos annyira ügyesnek. Az irányokkal és a passzok erősségeivel vannak problémáim, illetve a férjem szerint ügyes vagyok, csak rossz döntéseket hozok, hogy adott szituációban kinek és hova kelle passzolnom. Csak a barátokkal szoktunk néha-néha (heti 1-2 alkalommal) játszani, edzéseket nem szoktam csinálni, pedig szerintem az kellene nekem. :D Idő hiányában szerintem maradok az én jól megszokott szintemen.

Csuti: Játszom konzolon is barátokkal és a feleségemmel, gyakran 2vs2 vagy 2 vs1 meccseket is. Kedvenc cselem a bicikli és az esernyő.

 

Milyen a viszonyotok az futballal? Szeretitek nézni? Követitek az ezzel kapcsolatos híreket?

Csuti: Szenvedélyes szurkoló vagyok. Négy éves korom óta drukkolok mániákusan a Ferencvárosnak és amikor tehetem ki is megyek a meccsekre, de alapvetően a magyar és az olasz bajnokságot követem, annak minden mozzanatával, beleértve az átigazolásokat is.

 

Milyen a kapcsolatotok a sporttal? Mennyire tartjátok magatokat fittnek? Jártok ki meccsekre?

Csuti: Amikor csak tehetem sportolok, épp a napokban igazoltam Inárcsra az öregfiúkba, kellett egy kitűnő hátvéd:)))))))

Edina: Szeretem a sportot, nézni és űzni egyaránt, bár utóbbi az elmúlt 2-3 évben sajnos kimaradt, mert kétszeres anyuka lettem. Korábban versenytáncoltam, atletizáltam és minden ladbával kapcsolatos sportot szerettem, pl.: kosár, röpi, foci. Inkább csapatjátékos vagyok, de egyénileg is megállom a helyem, bár kérdés, hogy miről van szó. Szoktunk járni meccsekre. Pontosabban csak a Fradira járunk, azt is csak akkor ha időnk engedi, de azért törekszünk arra, hogy minél sűrűbben kint tudjunk lenni. Óriási a hangulat a hazai meccseken, a szurkolóknak köszönhetően. Mindig próbálunk egy picit hamarabb kimenni, hogy megnézzük/hallgassuk mivel készültek az ultrák. Néha még engem is ráz a hideg az elménytől. :)