PRO Interjú: KondakorKevin98

A selejtezett játékosok mellett a MOL Gamer Magyar Kupán meghívott hazai FIFA játékosok is csatlakoznak a hírességekhez. Az első profi interjúnk alanya nem más, mint Kevin, aki már lassan másfél évtizede nyúzza a FIFA sorozatot!

Hello Kevin, mesélj kicsit, mióta játszol a FIFA sorozattal?

Az első FIFA amivel játszottam nem ma volt :). A Fifa 05-el játszottam először (Aki még emlékszik, itt vezette be az EA az elképesztően OP játékosválasztós előreívelős rendszert, amivel gyakorlatilag bárhonnan lábhoz lehetett ívelni a labdát - a szerk.)

A pro FIFA lét mellett van időd más játékokra is?

Fifa mellett néha szoktam játszani az F1 játékokkal, az Assasin's Creed sorozattal vagy valamilyen FPS/lövöldözős játékkal is szívesen kikapcsolódok!

Melyik eredményedre vagy a legbüszkébb?

Egyértelműen a HUNESZ Masters bronzérmemre vagyok a legbüszkébb, ezt még FIFA 20-ban játszottuk.

Mik az első benyomásaid az FIFA 21-ről?

Nekem nagyon tetszik a játék. Sokkal élvezhetőbb a tavalyihoz képest! A FIFA 20 is jól indult, de a sok frissítéssel sikerült rontani rajta. Remélem idén ez nem így lesz!

Szerinted mik a legfontosabb újdonságok az idei kiadásban?

Szerintem az agile dribbling, eléggé meg lehet vele nehezíteni a védekező játékos dolgát.

Melyik hírességel játszanál egy párosban legszívesebben a MOL Gamer Magyar Kupa rájátszásában (és ki az akivel semmi esetre sem)?

Akivel legszívesebben az Ganxtsa Zolee vagy Curtis! Mindketten nagy focirajongók és ahogy olvastam a FIFA is közel áll hozzájuk. Olyan nincs akivel egyáltalán nem lennék, bárkivel szívesen együtt játszom!