Már itthon is kapható a Microsoft Series X

Már hazánkban is elérhető minden idők legerősebb videojáték konzolja, az Xbox Series X és minden eddiginél kisebb, de így is páratlan erővel bíró kistestvére, az Xbox Series S.

Az Xbox Series X méltó főnyereménye a MOL Gamer Magyar Kupának: nem csak hardveres megoldásaiban és formatervében nyit új határokat, de a célzottan az új Xbox generációra fejlesztett szoftverek is felülírják mindazt, amit eddig egy konzoltól várni lehetett.

Kattints ide, és tudj meg még többet az új Xbox-ról!

A november 10-én bemutatott Xbox Series X a Microsoft konzoljainak negyedik generációja, amely új szintre emeli a sebességet és az eddigi Xbox katalógussal való kompatibilitást. Az új AMD Zen 2 CPU és RDNA 2 GPU architektúrával, SSD-vel és a zökkenőmentes játékot elősegítő szoftveres megoldásokkal a Series X a valaha készült legerősebb Xbox konzol.

Az Xbox Series X hardveres gyorsítású raytracinget is támogat, ez a technológia az élethűbb fények, árnyékok és tükröződések megjelenítését teszi lehetőve. A konzol alapvetően 4K felbontásra és 60 fps képfrissítésre lett tervezve, de támogatja a 120 fps képfrissítést is így a megfelelő kijelzővel a leggyorsabb reflexet ígénylő esport játékok és szimulátorok szerelmesei is megtalálják számításukat.